• Ališa je jedna od zvezda ovogodišnjeg savetovanja „NAUČI DA USPEŠ“. Kao motivacioni govornik, trener, globalni konsultant i vlasnica firme, Ališa donosi veoma zanimljiv poslovni sadržaj koji prezentuje na zabavan i inovativan način što osigurava razumevanje sadržaja predavanja i njegovu primenu za postizanje optimalnih poslovnih rezultata. Njen cilj je da edukuje, motiviše na akciju i inspiriše promene.

   Ališa je licencirani realtor i globalni investicioni konsultant. Specijalizovala se za međunarodnu trgovinu u oblasti nekretnina i pružanje podrške investitorima prilikom donošenja poslovnih odluka tako da one donesu najveći mogući povraćaj investiranih sredstava. Možete je videti kao glavnog govornika na mnogim konferencijama širom sveta.

   Poseduje 20 godina liderskog iskustva u radu u kompaniji Volt Dizni i u Ujedinjenim nacijama. Živela je, radila i sticala različita iskustva u različitim zemljama – Meksiku, Španiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Južnoafričkoj Republici, Brazilu, Hongkongu i Vijetnamu. Dok je radila u Diznijevom institutu Ališa je obučila na hiljade profesionalaca iz kompanija i organizacija širom sveta. Usvojila je jedinstven Diznijev stil i pristup kako bi pomogla kompanijama da izgrade sopstvenu kulturu koja se fokusira na pružanje usluga svetskog nivoa.

   Ališa je glavni govornik Nacionalne asocijacije realtora (NAR) od 2003. a poseduje i CIPS profesionalnu kvalifikaciju. Učestvuje u brojnim humanitarnim projektima. Članica je Regionalne asocijacije realtora Orlanda, Ženskog saveta realtora, Svetskog saveta realtora i Nacionalne asocijacije realtora. Ona je strateški poslovni saradnik koji inspiriše i predvodi timove do ispunjenja njihovih ciljeva. Uvek je fikusirana na pronalaženje inovativnih načina za podršku drugim ljudima u ostvarivanju uspeha.

   Ališa je diplomirala menadžment i ekonomiju na Univeritetu El Centru u Meksiku, a poseduje i diplomu mastera međinarodnog menadžmenta Univerziteta Londona i MBA Univerziteta Stetson sa Floride.